Thursday, January 12, 2017

Vabandused blogimispausi pärast

keskenduvad - aplaus ja lilled - tööle.
Et armas püsilugeja täpsema pildi saaks, lisan mõne amatöörfoto aastavahetusel serveeritud menüüst, kirjelduse loomulikult ka, ärge muretsege.

Selleks, et valmistada ca 135 EUR väärt meeleolukas ülevaatemenüü, pole tarvis muud, kui lihtsalt tuua lauale alljärgnevad road:

1. Et õhtu ladusamalt laabuks, oleks viisakas saabujatele üks tervitusjook (nt Veuve Clicquot Brut) pakkuda, saatjaks hanemaksa-lollipop kõrvetet suhkrukaramellis.

2. Siis näiteks Gillardeau auster, serveerituna rohelise õuna- ja Tahiti vanilje ceviche's.



3. Ja siis peakokkade nägemus kohalikust gurmee-meretoidust, Denia punase kreveti ravioli (tõe huvides mainin, et taignatootest on lood miilide kaugusel, katvat rolli kandis punapeedi-, väikse saladuse-  ja mereannipuljongi želatiin).



4. Ibiza sinine homaar, serveerituna seepiatindisel foccaccial, shiso-pesto ja pisikese citronette'iga


NB siit edasi läks erakorraliselt kiireks, sestap pildimaterjal sisuliselt puudub. Vabandust.

5. Madalal temperatuuril (bain-marie) küpsenud kammeljafilee merevetika-spagettide, edamame-ubade ja wasabikastmega. Saatjaks frititud lootos.

6. Maitsemeelte puhastamiseks rabarberi ja Berlucchi Rose sorbet.

7. Black angus sisefilee foie gras profiterooli ja rosmariini-polenta kastmega.

8. Veuve Clicquote risotto 24-kraadise kullalehe ja beluuga kaaviariga.

9. Vürtsine šokolaadibiskviit safranijäätise, tubakajäätise ja suitsuse punaveiniželeega.

10. Kohaliku kombe kohaselt kl 24 12 viinamarja ja kogu lugu.

Eelmainitud menüü serveerus 65-le külalisele ja 2,5 tunni jooksul. Halleluuja!!!


No comments:

Post a Comment