Translation has begun!!!
Find the first chapter here!!! And if you could not, then look in this blog for a post called Carrillera.
Enjoy!
https://www.blogger.com/blogger.g?blogID=5518549003838420984#editor/target=post;postID=1438691138734447548;onPublishedMenu=posts;onClosedMenu=posts;postNum=12;src=postname
Mitte lihtsalt kokandusblogi, toidublogi või enesehaletsusblogi. Lugege ise. #kokandusblogi, #toidujutud, #kuidasmittekokata, #toidublogi
Blog Archive
-
▼
2016
(42)
-
▼
April
(12)
- Gazpacho Andaluz. Kohalike suvede supikuningas.
- Ettekandjate välimääraja
- Restoraniärist araabia moodi. Flashback.
- Zen, zen... ja zen. Ja Colin.
- Võileivakultusest
- Seoses ootamatu tööpäevaga
- Great news for our international friends!
- Limoncello
- Lammas a la Torreon de Paula. Update
- Ceviche
- Ensalada de la casa. Queso de cabra.
- Gedünstet Schnitzel, ehk lugu sellest...
-
▼
April
(12)
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment